- PUBLICITAT -

II Torneig d’Escacs Infantil: Una Jornada de Competició i Diversió a la Fira Santa Llúcia de Castelló

CN | Aida

Castelló, 22 de novembre de 2023 – El poliesportiu Antoni Escuriet es convertirà en l’epicentre de la destresa estratègica dels joves talents de l’escac el pròxim diumenge 10 de desembre a les 10.00 h, amb la celebració del II Torneig d’Escacs Infantil. Aquesta emocionant competició forma part de les activitats programades per a la Fira Santa Llúcia de Castelló i és organitzada pel Club Alfil de Castelló.

Jugadors d’escacs de tot el País Valencià es congregaran per a participar en aquest torneig, que es desenvoluparà amb el sistema suís de 7 rondes, cada una amb un temps de joc de 7 minuts i 3 segons addicionals.

Els interessats en ser part d’aquesta competició poden inscriure’s de manera senzilla enviant un WhatsApp al telèfon 653 920 345 amb la seua informació personal: nom, cognoms, data de naixement i el club d’escacs al qual pertanyen. La quota d’inscripció és de 5 €, però per als participants de Castelló és completament gratuïta. Cal tenir en compte que l’aforament és limitat a 70 places, per la qual cosa es recomana als interessats a assegurar-se el seu lloc amb antelació.

Per afavorir la competitivitat i reconéixer els esforços dels participants, es lliurarà un trofeu als tres primers classificats de cada categoria, així com als tres primers locals. Cada participant, independentment del resultat, rebrà una medalla com a recordatori d’aquest esdeveniment especial.

Des de CN animem a tots els aficionats i aficionades de l’escac a unir-se a aquesta jornada plena de competitivitat, aprenentatge i, sobretot, diversió. Els esperem a tots per a una experiència enriquidora dins del meravellós món de l’escac.

Per a més informació i inscripcions, poseu-vos en contacte amb el Club Alfil de Castelló.

- PUBLICITAT -