- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge 25 de juny a les 10.00 hores, Castelló va ser l’amfitrió del II Torneig d’Escacs Infantil, torneig que forma part del Circuit Intercomarcal, una iniciativa que té com a objectiu promoure l’escac entre els més joves i que compta amb el suport de les entitats públiques i els clubs d’escacs.


Vídeo amb declaracions dels protagonistes i fotos.

Aquest torneig va ser molt ben organitzat pel Club Alfil Castellonense d’escac i va reunir a més de 60 xiquets i xiquetes en el Mercat Municipal, a part d’un nombrós públic assistent que no va voler pedres aquest esdeveniment en un lloc tan emblemàtic del nostre poble. El Circuit no va estar limitat sols als membres dels clubs participants, també estava obert a tots els que van desitjar participar, atraient jugadors de diferents localitats com Alzira, Carcaixent, Manuel, Silla, València, i fins i tot d’Alcoi, Albacete i altres, inclòs xiquets que estaven de vacances a la zona i aprofitaran per a practicar aquest apassionant joc.

Durant el torneig, els jugadors van disputar set partides ràpides en cada ronda. Això va permetre determinar els vuit finalistes que passaren a la ronda final. A més, és de destacar l’excel·lent rendiment d’Alen Alborch Herrero i Yaiza Vila Crespo, que actualment ocupen la novena i la desena posició, respectivament. També es troben en una posició destacada Alex de la Torre Martínez, Fâdel Beneto Abdalah i Ihlan Francis Garcia. En total, nou participants de Castelló que van tindre l’oportunitat de classificar-se per a la ronda final.

Al llarg del matí van ser molts els interessats en l’escac o amb la curiositat per presenciar aquests esdeveniments, cal destacar la presència del nou regidor d’Esports Joel Richart i de la nova alcaldessa de Castelló, Horte Gómez que van assistir al torneig. Aquesta va ser una oportunitat per a veure l’excepcional treball del Club Alfil Castellonense, dirigit per Pepe Ferrando, Rafa Bellver i José Ramón Pausá, amb la col·laboració de Ferran Reig com a mestre i assessor d’escacs.

El passat diumenge va quedar demostrat que l’escac és una disciplina que fomenta la concentració, l’estratègia i el pensament analític, a més a més en aquest torneig s’ha vist el talent i la passió dels joves jugadors i jugadores de Castelló i altres localitats participants. Així que sols ens queda felicitar el Club per l’excel·lent organització i donar les gràcies per donar-nos l’oportunitat de presenciar aquesta mostra de destresa i intel·ligència en acció.

Com diu el Club Alfil Castellonense: Parat i pensa!

Picant ací podeu veure l’àlbum complet i baixar fotos i baix teniu un tastet d’aquestes.

| GALERIA | II Torneig d’Escacs Infantil del Circuit Intercomarcal

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -