- PUBLICITAT -

 

El dissabte 01 de maig de 2021 al Poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló a les 10.00 h del matí l’entrenador de la FEMECV Javier Belda impartirà un taller sobre Marxa Nòrdica, vine i prova aquesta modalitat esportiva per a totes les edats.

L’activitat es realitzarà a l’aire lliure i compleix totes les normes de seguretat, l’organització aprovisionarà de tots elements de desinfecció, els assistents sols han de vindre amb mascareta i equip esportiu.

PUBLICITAT

La Marxa Nòrdica és un esport de resistència i una forma d’exercici a l’aire lliure que consisteix a caminar amb l’ajuda de bastons similars als utilitzats en l’esquí.

Això s’aconsegueix gràcies a la implicació del tren superior (braços, espatlles, esquena) que se sumisca a les cames i maluc augmentant l’eficàcia del desplaçament, augmentant la velocitat i realitzant més quilòmetres a l’hora que en condicions normals, o bé també, fatigant-se menys en una mateixa distància recorreguda atés que l’esforç queda més repartit, fent-ho en diferents grups musculars.

Cursa i Marxa Font Amarga les Salines 2019

- PUBLICITAT -