- PUBLICITAT -

 

L’Associació Contra el Càncer a Castelló continua duent a terme iniciatives per a poder recaptar fons que es destinaran a investigar aquesta maleïda malaltia, el càncer. Per aquest motiu ha preparat per al pròxim divendres 21 d’octubre de 2022 la ‘II Festa solidària de la cervesa i la tapa a Castelló’, aquesta es realitzarà als 4 Gats, a partir de les 19.30 h.

Els participants podran gaudir d’una cervesa i una tapa casolana per tan sols 2 €.

Aquest esdeveniment l’organitza l’Associació Contra el Càncer a Castelló amb la col·laboració de Salva Perepérez (69 brosses) i l’Ajuntament de Castelló.

PUBLICITAT

Tot el que es recol·lecte serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 66 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

- PUBLICITAT -