- PUBLICITAT -

 

Delgado va sumar 26 dels 134 punts de l’equip de la Comunitat Valenciana en el campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes disputat a Madrid

PUBLICITAT

El paratleta de l’Alcora Ígor Delgado Requesens, del Club Esportiu Vila-real, es va proclamar el passat cap de setmana subcampió d’Espanya d’atletisme adaptat en el Campionat d’Espanya Absolut per Comunitats Autònomes de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF), disputat disputat en les pistes d’Atletisme d’Aluche (Madrid), organitzat entre altres per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i Dany Cerebral Adquirit (FEDPC).

El de l’Alcora va sumar 26 dels 134 punts de l’equip de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), que va acudir amb un combinat no molt nombrós (9 paratletes) però sí amb un alt nivell en proves molt diverses.

Delgado (F55) va finalitzar 2n en la prova de llançament de pes en cadira en categoríes F53 a F57, amb una millor marca de 8’81 metres en els seus llançaments, sumant 8 punts per al combinat valencià. En llançament de disc masculí en cadira F54 a F57, va finalitzar 2n amb una millor marca de 17’17 metres i sumand altres 8 punts. Finalment, en llançament de javelina masculí en cadira F54 a F57, Ígor va finalitzar com a primer classificat, amb una marca de 18’45 metres i sumand altres 10 punts per als valencians.

No hi ha cap descripció de foto disponible.
Igor entrenant.

El del CD Vila-real va anar així clau en el la consecució de la medalla de plata que va obtindre l’equip de la Comunitat Valenciana, i es manté així com un dels esportistes a seguir de prop en el món de l’atletisme adaptat a nivell nacional.

- PUBLICITAT -