- INFORMACIÓ -

 

Castelló celebrarà aquest mes d’agost el I Trofeu de Raspall de Castelló, estaran com a protagonistes els millors jugadors professionals de la competició de la modalitat de Raspall.

PUBLICITAT

El passat dilluns 2 d’agost a les 20.00 h va tindre lloc al Trinquet Municipal de Castelló la presentació de la 1a edició del Trofeu de Raspall de Castelló, aquest es disputarà els dies 7, 9 i 14 d’agost. Prèviament es disputaran partides de juvenils, a les 17.30 h.

El trofeu començarà el dia 7 a les 19.00 h amb l’enfrontament entre Ivan, Tonet IV i Raúl (roig) i Vicent, Seve i Lorja (blau).

La segona partida serà el dia 9 a les 19.00 h i enfrontarà Marrahí, Canari i Murcianet (roig) contra Vercher, Brisca i Néstor (blau).

La gran final serà el dissabte 14 d’agost a les 19.00 h i enfrontarà els guanyadors de les semifinals.

El torneig naix per iniciativa de l’Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana i de l’empresa Perepérez Garrido. Aquest torneig té com a objectiu revitalitzar el trinquet.

La Fundació de Pilota Valenciana qualifica el trofeu com “artilleria pesant per a la primera edició del Trofeu Castelló de Raspall.

La Fundació continua dient en la seua pàgina web que “el Trofeu Castelló es jugarà en la modalitat de raspall amb el format de dues semifinals i la final“.

Com la configuració dels equips s’ha fet amb trios, les partides es jugaran a 30, a 6 jocs. Així mateix, s’eliminarà la falta al 7 en el traure, que és una norma habitual al trinquet de Castelló.

La presentació va començar amb la intervenció del president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Joan Alepuz. “Des de la Fundació hem procurat que la primera edició del Trofeu Castelló siga excepcional, per això hem confeccionat els equips amb els millors pilotaris del moment que a més poden rendir molt bé en aquest trinquet”.

A continuació es va dirigir als presents Salvador Perepérez, gerent de l’empresa Perepérez Garrido. “No conec molt el món de la pilota, però des de fa quinze dies m’ha atrapat aquest esport i no em perd cap partida. És un orgull per a nosaltres contribuir al fet que la pilota vaja a més”, ha apuntat Perepérez.

La presentació va estar tancada per l’alcalde Òscar Noguera, assenyalant que “agraïm a la Fundació que ha preparat aquest primer trofeu amb els jugadors que més espectacle poden oferir en l’actualitat i agraïm a l’empresa Perepérez Garrido el seu suport perquè amb la col·laboració d’entitats privades, la pilota anirà a més. Nosaltres, des de l’Ajuntament, continuarem treballant per rellançar el trinquet i la pilota. També vull mostrar el nostre orgull perquè en aquest moment tenim tres pilotaris de Castelló en la primera línia del raspall professional”, ha apuntat Noguera.

A l’acte van assistir els pilotaris Tonet IV, Raúl, Vercher i Seve. Marrahí i Murcianet no han pogut arribar a temps per a la foto de família perquè estaven jugant a Xeraco, però sí que han estat posteriorment en el vi d’honor, cortesia de l’empresa Perepérez Garrido.

Font de la informació La Fundació de Pilota Valenciana
Llegir tota la notícia

#SomPilota #SomEsport

- PUBLICITAT -