- PUBLICITAT -

 

Què sabem dels nostres paratges naturals? Com podem cuidar-los?

Acció Ecologista-Agró és una associació ecologista d’utilitat pública que des del 1983  treballen per la defensa de la natura i el nostre territori.

Gràcies a la seua experiència en diferents projectes i en la reivindicació dia a dia i la vigilància d’aspectes que afecten al nostre medi ambient, en aquest projecte visitarem els paratges naturals del nostre poble per aprendre com podem respectar-los, quina és la fauna que habita, les espècies protegides i entendre’ls per a cuidar-los adequadament.

Cada dissabte descobrirem quins secrets amagen el riu Albaida, el Terrer Roig o la Font Amarga mitjançant les següents rutes:

Ruta 1:  Ciutats d’aigua  (Inscripció del 13 al 21 d’abril)

Els rius només serveixen per a transportar aigua? En aquesta ruta descobrirem l’estat de salut del riu Albaida i la vida fascinant que amaga.

PUBLICITAT

Destinataris: joves entre 12 i 35 anys
Data: 24/04/21

Ruta 2: Espècies protegides (Inscripció del 27 d’abril al 5 de maig)

Ruta on parlarem d’espècies i espais protegits, descobrirem espècies que tenim a prop com el Limonium mansanetianum. Elaborarem cartells informatius per ajudar a fer que més gent s’enamore de la vida natural.

Destinataris: joves entre 12 i 35 anys
Data: 08/05/21

Ruta 3: Ruta: Comprar, tirar, contaminar (Inscripció de l’11 al 26 de maig)

Una de les coses que defineix a la societat moderna és el fem. En la ruta, passarem a l’acció arreplegant i classificant el fem de la Font Amarga. Farem difusió a les xarxes per a conscienciar i no veure-ho als nostres espais naturals.

Destinataris:

Grup 1: joves entre 12 i 16 anys
Grup 2: joves entre 16 i 35 anys
Grup 3: obert a tota la ciutadania
Data: 29/05/21

Riu Albaida

Ruta 4: Volem alt! (Inscripció del 27 de maig al 9 de juny)

Entre el riu Albaida i el Terrer Roig, aprendrem quines són les aus més comunes de la zona i els costums. Descobrirem com les podem ajudar col·locant caixes-nius i construint menjadors.

Destinataris: joves entre 12 i 16 anys
Data: 12/06/21

Per a totes les rutes l’horari serà de 09h a 13h. A les 09h ens trobarem al punt d’encontre (Porta del pavelló del Poliesportiu Municipal Antoni Escuriet) des d’on ixirem a peu cap als diferents espais naturals del poble acompanyats pels educadors ambientals d’ Acció-Ecologista Agró.

Les rutes son completament gratuïtes i les inscripcions es realitzaran mitjançant el formulari que trobareu al web de l’Ajuntament. Les places seran limitades i per ordre d’inscripció degut a la normativa vigent de seguretat COVID.

Per a la primera ruta, trobareu el formulari d’inscripció a partir del dimarts 13 d’abril. Aquells participants que siguen menors d’edat hauran d’adjuntar l’autorització signada pel pare, mare o tutors/es legals que trobareu a l’hora de fer la inscripció de cada activitat.

Per a més informació, podeu contactar amb Andrea (Tècnica de Joventut) mitjançant correu electrònic a joventut@castellosom.com o per WhatsApp al 647479012.

Entra en acció! Pam a Pam, dia a dia en defensa de la nostra terra! 

Inscriu-te ací!

Model Autorització per a menors d’edat

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. M’agrada mol la iniciativa, la veritat és que tenim molts animalets, plantes i flora al voltant de Castelló molt interessant i pensem que són d’altres llocs. Una llastima que si tens més de trenta-cinc anys, sols pots participar en la d’arreplegar les escombraries!!!

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací