PUBLICITAT

 

Des de ‘Foto Fòrum Castelló’ ens alegrem d’anunciar la nostra primera marató fotogràfica

En què consisteix?

És una activitat oberta a tot aquell que vulga participar, i tan senzill com alguna cosa que fem tots els anys quan arriba la fira, portar la càmera al coll per fer fotos.

Com ho farem?

Hi haurà una preinscripció, via internet, per a apuntar-se, per a fer una previsió de participants, desprès, el mateix dia de la fira des de les 7.30h fins a les 12.30h. tindreu llibertat per a fer les fotos que vulgueu ja siga amb el mòbil, la càmera de fotos o fins i tot la tauleta tàctil!.

PUBLICITAT

Hi haurà 2 temes a fotografiar, la fira d’entitats i el poble en general, podeu fer les fotos que vulgueu i després seleccionar una de cada tema i acostar-vos a l’estand que tindrem en la fira per a descarregar-les, a última hora del matí, el jurat revisarà les fotos i anunciarà els guanyadors!

Cartell

I com és el premi?

Participar per descomptat! divertir-se, fer fotos i passar-ho bé, encara que també tenim preparat un premi en metàl·lic per a la millor foto de cada categoria, així com accèssits per al segon millor classificat, i amb les 20 millors foto realitzarem una exposició.

A part d’açò, sobra dir que tenim alguna que altra activitat més programada per a la fira així que no deixeu de passar per l’estand i el més important és fer el que més ens agrada, gaudir de la fotografia!!.

Bases de la marató

Preinscripció a la marató

Foto Fòrum Castelló

- PUBLICITAT -