- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Castelló homenatja els Esportistes locals en la VII Gala de l’Esport

Representants de totes les entitats i clubs, així com esportistes individuals actius o retirats, rebran un merescut homenatge un any més

CN | Aida

El pròxim dissabte, 13 de gener de 2024, a partir de les 17.00 h, l’Auditori Rex de Castelló serà l’escenari de la VII Gala de l’Esport. L’esdeveniment té com a objectiu homenatjar els esportistes castellonencs i castellonenques, així com a totes les entitats que aposten diàriament per l’esport com a activitat necessària per al bon desenvolupament personal i social dels habitants de Castelló.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

L’esdeveniment està impulsat des de la Regidoria d’Esports, amb Joel Richart Garcia. En col·laboració amb el Consell d’Esports, treballem amb la intenció de brindar suport perquè l’esport siga una activitat fonamental en l’agenda de tots els nostres conciutadans. No hem d’oblidar els beneficis físics, psicològics i socials que aporta la pràctica de qualsevol activitat esportiva.

PUBLICITAT

Per això, un any més, s’organitzarà la setena edició de la gala de l’esport, basada en tres prioritats fonamentals: reconéixer el paper dels esportistes locals, tant els d’antany com els actuals, mostrar a tot Castelló l’ampli ventall d’esports que es practiquen en la nostra localitat i fomentar la pràctica de qualsevol esport per a gaudir dels beneficis que aquest aporta.

En aquesta edició, la gala comptarà amb diverses parts, amb intervencions del regidor d’Esports Joel Richart Garcia i de l’alcaldessa Horte Gómez. També hi haurà animació amb una batucada, ‘photocall’ a l’entrada de l’auditori, així com valls i reproduccions de vídeos.

Programació
- PUBLICITAT -