- PUBLICITAT -

 

La campanya organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana «Castelló més bons que mai» ja té data per recollir la targeta de 50 €, aquesta es podrà recollir hui divendres 16 de setembre de 2022.

PUBLICITAT

Campanya «Castelló més bons que mai»

Recordeu hui divendres 16 de setembre es podran recollir les targetes de 50 € de la campanya «Castelló més bons que mai», l’horari establert per fer l’arreplega de targetes començarà a les 9.00 del matí i estaran fins a les 17.00 h de la vesprada, ininterrompudament a l’auditori Rex de Castelló.

Important a tindre en compte:

En la mesura del possible, recomanen que la vaja la persona que va sol·licitar les targetes, ja que sols presentant el seu DNI i els tiquets de pagament que es van entregar, es facilitaran immediatament les targetes emeses de 50 €.

En cas que no siga possible, heu de tindre en compte que la persona que vaja a fer la recollida, haurà d’identificar-se amb el seu DNI original i a més a més aportar una fotocòpia del DNI i document d’atorgament de representació signats de cadascun dels beneficiaris de cada targeta.

Ací baix teniu la relació de comerços on podeu fer ús de les targetes de 50 €.

Piqueu damunt de la imatge per fer-la més gran.

Clicant ací o en la imatge de baix pots baixar el document d’atorgament de representació.

 

Vídeo amb declaracions dels organitzadors i patrocinadors

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -