- PUBLICITAT -

 

La campanya organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana «Castelló més bons que mai» ja té data per recollir la targeta de 50 €, aquesta es podrà recollir hui divendres 16 de setembre de 2022.

Campanya «Castelló més bons que mai»

Recordeu hui divendres 16 de setembre es podran recollir les targetes de 50 € de la campanya «Castelló més bons que mai», l’horari establert per fer l’arreplega de targetes començarà a les 9.00 del matí i estaran fins a les 17.00 h de la vesprada, ininterrompudament a l’auditori Rex de Castelló.

PUBLICITAT

Important a tindre en compte:

En la mesura del possible, recomanen que la vaja la persona que va sol·licitar les targetes, ja que sols presentant el seu DNI i els tiquets de pagament que es van entregar, es facilitaran immediatament les targetes emeses de 50 €.

En cas que no siga possible, heu de tindre en compte que la persona que vaja a fer la recollida, haurà d’identificar-se amb el seu DNI original i a més a més aportar una fotocòpia del DNI i document d’atorgament de representació signats de cadascun dels beneficiaris de cada targeta.

Ací baix teniu la relació de comerços on podeu fer ús de les targetes de 50 €.

Piqueu damunt de la imatge per fer-la més gran.

Clicant ací o en la imatge de baix pots baixar el document d’atorgament de representació.

 

Vídeo amb declaracions dels organitzadors i patrocinadors

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -