- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida | Fotos i vídeo Joanjo Puertos

Castelló va viure ahir a la vesprada una vetllada memorable a l’Auditori Rex, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, amb un emotiu homenatge a Nino Bravo, interpretat pel tenor Néster Martorell. Sota el lema “Celebrem l’any Nino a Castelló”, l’esdeveniment va oferir un viatge musical immersiu a través de les icòniques cançons del llegendari cantant valencià i va estar molt ben conduït per Montse Bermúdez.

Amb una atmosfera plena de records i agraïment, el públic va tenir l’oportunitat de retrobar-se amb les melodies inoblidables de Nino Bravo, amb interpretacions apassionades de Néster, que va captivar l’audiència amb èxits com “Libre” i “Un beso i una flor”. L’auditori, completament ple, va vibrar amb l’energia i l’emoció de la vesprada.

PUBLICITAT

L’organització de l’esdeveniment va decidir donar un to solidari a l’esdeveniment, amb totes les entrades a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Durant els dies previs, les entrades es van poder adquirir amb una aportació simbòlica de 2 €. La recaptació, destinada a causes nobles, va contribuir al suport que ofereix l’AECC en la lluita contra el càncer.

L’actuació va ser un èxit rotund, amb l’auditori de gom a gom, i el públic va gaudir d’un espectacle d’alta qualitat. Néster Martorell va estar a l’altura de les expectatives, mantenint-se fidel al llegat musical de Nino Bravo. Un dels moments àlgids de la nit va ser la sorpresa proporcionada per Tere Isern i Lorena Gilabert, que van emocionar l’audiència amb la seua interpretació conjunta amb Néster de “Un Beso y una Flor“.

La vetllada va concloure amb el públic aclamant l’actuació i els artistes, una mostra clara de l’èxit d’aquest homenatge, que es recordarà com una de les grans cites musicals de l’any a Castelló. Acompanyant la notícia, us oferim un vídeo destacant els moments màgics de l’espectacle i una galeria de fotos que captura la vibració de la vesprada.

Homenatge a Nino Bravo – Nester Martorell – Fira 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -