- PUBLICITAT -

 

Naix a Castelló, on inicia els seus estudis musicals a l’escola de música de la Lira Castellonera. Continua la seua formació musical en el Conservatori Superior de Música de València i acaba els estudis superiors de flauta en el Real Conservatorio Superior de Música de Madrid. Perfecciona la seua tècnica de la mà de figures importants del moment, com A. Carreres, P. I. Artaud, T. Wye i J. Caryeschi. I durant eixe temps és guardonat i reconegut en diferents concursos d’àmbit nacional (Sevilla, 1988; Joventuts Musicals, 1989…).

Com a intèrpret ha col·laborat amb l’Orquesta de RTVE, Orquesta Nacional, Orquesta Filarmónica i la Sinfónica Arbós. Ha col·laborat en la gravació d’obres per a flauta i ha fet nombrosos recitals, tant a Espanya com a l’estranger.

En el camp de la direcció, la seua experiència es remunta a la seua època de joventut, en què va ser director del cor i de la Banda Juvenil de la Societat Musical Lira Castellonera. Posteriorment, quan era professor de flauta en el Conservatorio Profesional de Música de Getafe, va crear l’orquestra Jóvenes Flautistas de Getafe.

PUBLICITAT

Entre 2004 i 2015 va ser director de la Banda Municipal de Madridejos (Toledo). Per a perfeccionar la seua tècnica amb la batuta ha realitzat cursos de direcció de banda i orquestra amb directors com Henrie Adams, Jan Cober, Enrique García Asensio, José Rafael Pascual Vilaplana i Miguel Romea, entre altres.

Actualment és Flauta Solista de la Banda Sinfónica Municipal de Madrid.

- PUBLICITAT -