INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Hola lectores i lectors, torna de nou la sessió del Club de Lectura. La cinquena planta de Manuel Baixauli és, sense dubte, un llibre original, on l’autor, tot i tractar-se de ficció, és fidel a una impactant experiència personal. És metaliterari, en el sentit que la ficció s’insereix en la realitat -o la realitat en la ficció- i escriptors i personatges comparteixen els mateixos escenaris i hi dialoguen.

És, sense dubte, un text molt visceral. És difícil definir els seu gènere, perquè descobreix un món de fantasia i de terror a partir d’una realitat diferent de la quotidiana. Ja hi parlem. Ja tinc ganes de d’escoltar les vostres aportacions. No tinc cap dubte que la sessió serà, com sempre, intensa, enriquidora, interessant i profitosa. Més encara perquè podem comptar amb la participació de l’autor, que ens acompanyarà a la sessió del Club i amb qui podrem compartir dubtes i inquietuds.

Així que ja sabeu, el proper dijous 26 de novembre a les 19 hores totes i tots al segon pis de la biblioteca. No us penedireu.

Pep Beltran
Coordinador

- PUBLICITAT -