- PUBLICITAT -

 

El passat 14 de desembre de 2020 vam perdre l’ànima del nostre club i creiem també un gran home per a tot el món de l’esport a Castelló. Devem estar agraïts al Sr. Eliseo perquè sempre ha estat al costat de moltes activitats per a tractar d’ajudar a millorar Castelló i a tots els castelloners i castelloneres.

Però, com la millor manera d’agrair les seues grans aportacions a la societat castellonera és continuar i que cada club, associació i col·lectiu en el qual ell col·laborava continuen endavant i és el cas nostre en especial, perquè el futbol local per a ell era una passió.

Des de la Junta del nostre UD farem això que ell volia, intentar com no, deixar el nostre UD Castellonense el millor que es puga, serà difícil perquè no tenim en nosaltres l’ànima del club, però no quedara per nosaltres.

Sr. Eliseo moltes gràcies per tot, descanse en pau.

PUBLICITAT

La Junta.

I com la lliga no para, aquesta setmana tenim dos partits a casa, a les 12h del diumenge el nostre UD Castellonense B, equip de 1a regional i actual líder del grup VI jugarà contra CD Teresianas de Torrent.

A les 16.30 h l’UD Castellonense segon classificat en el grup IV de Preferent s’enfrontarà al F. Promeses Sueca.

Recordeu que estem en protocol Covid, aquesta vegada, si no canvien les coses a última hora, podran entrar un màxim de 150 persones, per a poder complir la normativa farem el següent:

En el partit de matí del nostre UD Castellonense B es podrà entrar amb el passe d’abonat fins arribar al número indicat de 150 des de les 11.30 h fins a les 11.50 h que es tancaran les portes o bé abans si hem arribat al número indicat de persones..

En el partit de la vesprada de l’UD, s’haurà des del dimecres fins al dissabte a migdia de retirar l’entrada sols per als abonats, a l’estanc d’enfront de La Caixa. Per això hauran de portar el passe i donar el nom i cognom i número de telèfon i el dia del partit des de les 16.00 h fins a les 16.25 h portant l’entrada i el passe. Sols es donarà una entrada per passe i si vénen xiquets o xiquetes hauran de portar l’entrada i passe també.

Una vegada cobert l’aforament es tancarà la retirada d’entrades.

Com no i complint la normativa és:

Obligat l’ús de mascareta
Presa temperatura
Gel a disposició a l’entrada
Distància entre el públic
No es podrà fumar en tot el recinte del camp.

Sabem que és una altra manera de fer les coses que tots no voldríem, però estimem que les normes són per a complir i més en la situació que és trobem.

Esperem que prompte passe tot açò i que puguem omplir el camp sense cap dificultat.

UD Castellonense

- PUBLICITAT -