- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Hèctor Alonso fa gaudir al públic que va assistir a l’auditori Rex amb un monòleg càlid i humorístic

CN | Aida

Diumenge passat, l’Auditori Rex de Castelló es va convertir en l’escenari perfecte per a acollir el talent de l’humorista Hèctor Alonso. Originari de Senyera, la capital de la Ribera, Alonso va oferir una vesprada de rialles i diversió amb el seu últim monòleg, captivador i carregat de l’essència de l’humor valencià.

PUBLICITAT

L’esdeveniment va tenir lloc a les 18.30 hores, oferint als assistents una vesprada plena d’anècdotes i reflexions humorístiques. L’actuació va destacar la capacitat d’Alonso per connectar amb el públic a través d’històries de la seua infància, amb referències especials al ‘Grupo Escolar’, actualment vell Severí Torres.

L’humorista va mantenir l’audiència enganxada durant una hora, oferint una experiència única i plena d’entreteniment. Aquells que van tenir l’oportunitat d’assistir van ser testimonis d’un espectacle que de segur no va deixarar a ningú indiferent.

Per als que van perdre aquesta oportunitat, es recomana que si tenen l’oportunitat de veure’l actuar prop de Castelló, no seu perdeu. Hèctor Alonso, de la capital de la Ribera, Senyera.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací