- PUBLICITAT -

El centre educatiu celebra una festa temàtica que involucra als estudiants i les seues famílies

CN | Aida

Com cada any, el Col·legi Hernández s’ha sumat a la celebració de Halloween, una festa amb arrels cèltiques que esdevé una oportunitat perquè els estudiants i les seues famílies mostren la seua creativitat i gaudisquen d’activitats temàtiques.

Els preparatius per a aquesta festa pagana van començar dies abans amb els estudiants de totes les etapes participant activament. Van decorar el passadís de l’escola, van competir en el concurs de carabasses decorades, van escriure relats d’espant i van oferir contes terrorífics dins del passadís, entre altres activitats relacionades amb Halloween.

La vesprada del 31 d’octubre, el Col·legi Hernández obrira les portes a les famílies dels estudiants, convidant-los a visitar el passadís decorat de manera terrorífica i l’exposició de carabasses, que van ser el resultat de la creativitat dels més joves. A més, per a complementar l’ambient festiu, es va organitzar un espectacle de ball que va agradar a grans i xicotets.

Aquesta celebració és una oportunitat no només per a divertir-se, sinó també per a fomentar la participació i la creativitat dels estudiants. A més, l’obertura del centre a les famílies promou la comunitat escolar i reforça els llaços entre pares, mares i els seus fills.

Amb activitats que abracen la diversió i la imaginació, el Col·legi Hernández manté viu l’esperit d’Halloween i crea un entorn en què l’aprenentatge va més enllà de les aules. Les imatges d’aquesta celebració ens mostren l’alegria i la creativitat que els estudiants porten a aquest esdeveniment especial.

- PUBLICITAT -