- PUBLICITAT -

 

El Consell Municipal d’Esports i la Regidoria d’Esports presenten els “Premis IV Gala de l’Esport de Castelló. Any 2019”. Les modalitats son les següents:

GUARDÓ MILLOR ESPORTISTA LOCAL.

Els Esportistes aspirants al premi al “MILLOR ESPORTISTA LOCAL” deuran reunir els següents requisits:

PUBLICITAT

– Tenir més de 15 anys i haver nascut al municipi o estar empadronat a la localitat o pertànyer a un club enregistrat al municipi, al menys durant les tres últimes temporades.

– Ser proposat per qualsevol membre del Consell Municipal d’Esports o a títol personal, per escrit, aportant en cada cas la documentació oficial que acredite els seus mèrits, títols, èxits esportius, etc., tot allò corresponent a la seua trajectòria esportiva, als seus mèrits esportius obtinguts els darrers anys i a la seua tasca en la promoció i desenvolupament de l’esport al municipi.

GUARDÓ/NS MILLOR ESPORTISTA i/o EQUIP DE CADA ENTITAT ESPORTIVA.

– Pertànyer a un club registrat al municipi, al menys durant les tres últimes temporades.

– Ser proposat pel seu club esportiu local, aportant en cada cas la documentació oficial que acredite els seus mèrits, títols, èxits esportius, etc., tot allò corresponent a la seua trajectòria esportiva o als seus mèrits esportius obtinguts els darrers anys.

GUARDÓ PREMI ESPECIAL AL RECONEIXEMENT i TRAJECTORIA ESPORTIVA.

– Es lliurarà a aquell esportista que haja destacat al llarg dels anys en la història esportiva del municipi, en l’esport individual o d’equip. A aquest premi podran optar persones a títol personal o col·lectiu, que hagen col·laborat en la promoció de l’esport al nostre municipi.

– Ser proposats per la Regidoria d’Esports, pel Consell Municipal d’Esports o a títol personal, per escrit, aportant en cada cas la documentació oficial que acredite las seua trajectòria, notorietat, biografia i èxits esportius a nivell nacional o internacional.

Ací podeu consultar les bases. Termini divendres 28 de desembre.

Regidoria d’Esports

- PUBLICITAT -