- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

El Camp de l’Almenà ha presenciat una actuació impressionant dels jugadors de l’UD Castellonense enfront del filial del Castelló (de la Plana) en el darrer encontre. Des del xiulet inicial, els nostres jugadors han mostrat un joc decidit i dominador que ha quedat reflectit en el marcador.

En els primers 20 minuts, l’UD ha aconseguit dos gols espectaculars, demostrant la seua superioritat des de l’inici del partit. Amb un control del joc exemplar, l’equip visitant s’ha trobat en una situació difícil, sense poder inquietar en tot el partit la porteria defensada per Pablo, el nostre porter.

PUBLICITAT

A la segona part, la dinàmica del partit no ha canviat, i l’UD Castellonense ha continuat pressionant i atacant amb força. La confiança dels nostres jugadors s’ha traduït en un penal a favor, que ha sigut convertit amb èxit per Danielle, portant el marcador a un còmode 3-0.

Els gols han sigut obra d’Iker Garijo, Siscar i Danielle, destacant la col·laboració i el treball de tot l’equip que ha portat a aquesta victòria rotunda.

Aquesta victòria consolida la trajectòria positiva de l’UD Castellonense, que continua sumant triomfs i demostrant el seu potencial en cada partit. Amb aquesta actuació impressionant, l’equip manté viva la seua esperança de seguir avançant en la competició i aconseguir els seus objectius.

Enhorabona a tot l’equip per aquesta magnífica actuació i per continuar defensant els colors de l’UD Castellonense amb orgull i determinació.