- PUBLICITAT -

 

Centenars de persones van decidir caminar en contra de la violència masclista el passat diumenge 23 de desembre de 2018. L’Associació de Dones Progressistes de Castelló va organitzar la caminada cívica per l’eliminació de la violència masclista.

PUBLICITAT

Des de l’Ajuntament van valorar positivament l’acte i van destacar la labor de les entitats: “Sense la tasca de les entitats aquesta gran participació no hagués estat possible” Cal destacar que una part dels participants eren homes, cosa vital, perquè la reivindicació només serà efectiva si es fa de manera conjunta.

Diumenge al matí va eixir des de la plaça de l’Ajuntament de Castelló la caravana cívica en direcció a Senyera, allí estaven esperant també molta gent per a unir-se al grup que venia des de Castelló, una vegada més la gent de Senyera i Castelló férem una pinya tots junts i ens vàrem dirigir cap a Sant Joanet, per a tornar a Castelló de nou on es va acabar la caminada.

Els participants, satisfets i compromesos

Durant la caminada es van poder escoltar alguns comentaris que destaquem:

“Aquesta era una reivindicació que feia molta falta. Hi ha moltes dones que tenim ganes que se’ns identifique pel que som: persones”.

“Ha estat molt gratificant veure tanta gent participant.

“Ens ha agradat molt la caminada, l’oratge ens ha acompanyat amb un dia esplèndid. Ha estat un bon dia tant per l’ambient com per la causa”.

Aquesta caminada cívica per a rebutjar el recent assassinat de Laura Luelmo i dir no a la violència masclista ha tingut una conclusió en comú: queda molt per fer, per fer visible la vàlua de les dones, i aquesta tasca no pot recaure només en elles.

Ací podeu veure i baixar totes les fotografies de la caminada.

Joanjo Puertos

Caminada cívica en contra de la violència masclista

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -