- PUBLICITAT -

Establiments destacats del poble ofereixen un diumenge ple de delícies culinàries, música i ambient festiu a l’Espai Multiús

CN | Aida

Hui diumenge, 22 d’octubre de 2023, Castelló serà l’epicentre de la gastronomia, emmarcat dins de la Fira de Comerç i Tapa de Castelló. Aquesta cita amb els sabors més autèntics del poble tindrà lloc a l’Espai Multiús des de les 09 del matí fins a les 22 h.

La jornada promet començar amb energia i sabor: un esmorzar popular que inclou una selecta varietat d’embotits com llonganisses, botifarró, xoriços i la deliciosa “cansalà entreverà”. Després d’aquest esmorzar contundent, els principals establiments gastronòmics de Castelló, entre els quals es troben El xic del Galbis, L’Almenà, MoheBar, Café Plaça, Xaloc, La Taverna i Ca la Mena, oferiran les seues millors tapes per als paladars més exigents, amb begudes i café.

Però l’esdeveniment no sols busca seduir pel gust, sinó també per l’oït. La jornada estarà amenitzada amb música a càrrec d’un DJ, assegurant que l’ambient siga festiu i agradable.

PUBLICITAT

Els organitzadors recorden amb entusiasme el gran esforç que estan realitzant tots els establiments participants per garantir que aquesta festa gastronòmica siga tot un èxit. Sense dubte, una cita obligada per a tots aquells amants de la bona cuina i l’ambient festiu de Castelló i de pobles del voltant.

El xic del Galbis, L’Almenà, MoheBar, Café Plaça, Xaloc, La Nova Taverna i Ca la Mena us esperen el diumenge 22 d’octubre.

- PUBLICITAT -