- PUBLICITAT -

 

CN | AFOPO

Estimats amics i amigues de la fotografia,

Volem donar les gracies, la vostra presència, suport i entusiasme durant l’acte va superar qualsevol expectativa. Fins i tot, per a aquells que ens coneixen des de fa temps, aquella nit va representar un nou començament, una renovada passió per la fotografia.

Per als que vau estar amb nosaltres, vau ser testimonis no solament de la presentació d’una associació, sinó també de la materialització d’un somni col·lectiu. Cada imatge, cada fotografia, cada paraula compartida va ser una representació del que AFOPO vol ser: un espai on la fotografia connecta, inspira i transforma.

Si per qualsevol raó no vau poder estar amb nosaltres, o simplement desitgeu reviure l’experiència, teniu una altra oportunitat. Us recordem que la nostra exposició inaugural estarà disponible fins al 21 de Setembre. És una col·lecció variada i dinàmica que reflecteix la diversitat de talents i visions dins d’AFOPO.

Finalment, mentre mirem cap al futur, estem plens d’esperança i ambició. Aquesta ha estat sols la primera de moltes nits especials, d’innombrables captures i d’infinites històries que esperem compartir amb tots vosaltres.

Des del cor, gràcies per formar part d’aquesta aventura.

Ací vos deixem algunes imatges del acte i el nostre vídeo de presentació.

 

- PUBLICITAT -