- PUBLICITAT -

CN | Aida

Aquest matí, la ciutadania de Castelló ha participat massivament en la II Marxa Solidària organitzada per la Farmàcia Andrea Úbeda. Al voltant de 180 persones s’han sumat a aquesta iniciativa solidària, que ha començat a les 10.30 h des de la mateixa farmàcia situada al carrer Mestre Giner, 21.

L’objectiu principal de la marxa ha estat recaptar fons per al Centre Ocupacional Municipal ‘El Castellet’, una institució essencial que ofereix suport i oportunitats per al desenvolupament personal i professional de persones amb diversitat funcional. Tots els fons recaptats es destinaran íntegrament a finançar els programes i serveis del COM ‘El Castellet’.

PUBLICITAT

Tot i que les samarretes oficials es van esgotar ràpidament, molts participants han fet donatius directament a la farmàcia, demostrant així el seu compromís amb aquesta noble causa.

L’esdeveniment ha estat una oportunitat no només per a l’exercici físic i la convivència comunitària, sinó també per a demostrar el poder de la solidaritat i el suport mutu. La marxa ha comptat amb el control i suport de la Policia Local de Castelló, garantint així la seguretat de tots els participants al llarg del recorregut.

L’alcaldessa Horte Gómez Llácer ha estat present en l’esdeveniment, representant l’Ajuntament de Castelló i mostrant el seu suport a aquesta iniciativa. Andrea Úbeda, organitzadora de la marxa, ha expressat el seu agraïment a tots els col·laboradors i participants que han fet possible aquesta segona edició de la marxa solidària.

Des de Castelló Notícies, felicitem l’organització per l’èxit de l’esdeveniment i animem a la comunitat a continuar participant en futures iniciatives que fomenten la solidaritat i el suport a les persones amb necessitats especials.

Aquest matí esplèndid ha estat testimoni de la unió i el compromís de la comunitat de Castelló, demostrant una vegada més que junts podem construir una societat més inclusiva i solidària per a tots.

Àlbum de fotos de Joanjo Puertos

II Marxa Solidària a Castelló 2024 - Farmacia Andrea Ubeda_97

Àlbum de fotos de Valerià Benetó

Marxa solidaria Com 24_123

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací