INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El passat dissabte 21 de juliol 4 associacions culturals del barri de l’Ermita van organitzar la I Festa del Calvari.

La comparsa mora Almohades, la comparsa cristiana Contrabandistes, els festers de Santa Bàrbara i la Falla Les Moreretes, amb el recolzament de l’Ajuntament de Castelló ens van preparar un gran comboi perquè les més de cinc-centes persones que van participar gaudiren d’una gran nit a la plaça de l’Ermita.

Les activitats començarem a les 20.00h. amb un passacarrer que va recórrer tot el barri i van fer dues parades per a refrescar un poc, una a la Xurreria i l’altra al Bar Xato, degut que la color era forta a eixes hores de la vesprada.

PUBLICITAT

A les 22.00h ja estava tot apunt per a sopar i a la plaça de l’Ermita plena de gom a gom es disposaven a sopar i gaudir de la festa més de cinc-centes persones de totes les edats, sobre les dotze de la nit va començar la discomòbil on els més menuts i joves van estar ballant i gaudint de la música.

Durant el pasacarrer i la vetllada vaig tindre l’oportunitat de xarrar una estona en alguns membres de les associacions organitzadores i entre tots em van transmetre que la I Festa del Calvari pretenia ser un element de socialització per reforçar el sentiment de pertinença i d’identitat col·lectiva, afavorir la cohesió i la vertebració social i recuperar el sentit lúdic de la vida.

El balanç de la I Festa del Calvari “és molt positiu i ja estem pensant en la de l’any que ve on tractarem de millorar el programa d’activitats” han declarat membres de l’organització.

Per a veure i baixar la resta de fotos des de flickr piqueu ací 

I Festa Del Calvari – Fotos

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
- PUBLICITAT -