PUBLICITAT

 

El passat diumenge 17 de novembre de 2019, es va realitzar el ‘XII Concurso Canarios Timbrado’ organitzat per l’Asociación Ornitológica Mare Nostrum, amb gran èxit pel gran nombre de participants i visitants del poble.

Aquesta modalitat d’ornitologia esportiva comporta una gran dedicació i dificultat, a diferència de les modalitats de color i postura, no és prou en criar i obtenir un gran exemplar, a més a més, deu de rendir de forma extraordinària als concursos tenint en compte tots els inconvenients com (canvi de lloc, trasllat, i temperatura entre altres factors). Des de l’Asociación Ornitológica Mare Nostrum vos animem a què ens feu totes les preguntes que vulgueu i si voleu formar part d’aquesta fantàstica afició podreu preguntar pel nostre contacte al mitjà de comunicació Castelló Notícies.

Volem donar tots els agraïments a l’Ajuntament de Castelló per la seua col·laboració i tots els nostres patrocinadors així com a Castelló Notícies i el Miragall per ser l’altaveu del nostre concurs i afició.

Tot plegat, vos deixem els resultats del nostre concurs:

Modalitat Individual:

PUBLICITAT

1er Classificat: Ignacio Comos (Gilet).
2n,3er,4t i 5é Classificat: Julio Sales (Alberic).

Modalitat Equips:

1er Classificat: Rafael Montesinos (València).
2n Classificat: Luís Vicente Martínez (València).
3er Classificat: Manolo Giménez (Picanya).
4t Classificat: José Rodrigo (València).
5é Classificat: Manolo Coronado (Alginet).

Asociación Ornitológica Mare Nostrum

Ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Joanjo Puertos, per veure i baixar-les totes, piqueu ací.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -