- IFORMACIÓ -

 

Els tres dies de la Fira de Santa Llúcia, l’Ajuntament de Castelló junt amb Salva Perepérez i amb la col·laboració de la Junta Local Contra el Càncer de Castelló, van encetar una nova iniciativa per a poder recaptar fons per a ajudar a investigar la cura de la maleïda malaltia, el càncer.

PUBLICITAT

Encara que aquest any ha sigut com una mena de prova per veure l’acceptació de la ciutadania, ha sigut sorprenent la participació de la població que cada migdia i vesprada han omplit la ‘zona Food’ de la solidaritat característica del poble de Castelló.

Els assistents han gaudit de productes proporcionats per l’empresa Perepérez Garrido amb preus molt econòmics, així com d’una gran varietat de menjar (pizzes, ‘hot dogs’, entrepans variats, tapes…).

Des d’aquest espai volem agrair a totes les persones que han visitat aquesta zona solidària de la Fira de Santa Llúcia, ja que gràcies a ells i elles ha hagut una recaptació de 1166.80€ que han sigut donats íntegrament a l’AECC.

L’organització d’aquest espai solidari, com hem dit, ha estat en mans de l’empresa castellonera Perepérez Garrido, a la qual des d’ací, volem mostrar el nostre agraïment per totes aquestes iniciatives que desperten en la nostra ciutadania, el seu caràcter més solidari.

Els 1.166,80€ recaptats seran ingressats al compte de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de la qual forma part la Junta Local Contra el Càncer de Castelló (JLCC), l’AECC és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 64 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per previndre, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Moltes gràcies a totes i a tots i esteu atents i atentes perquè en breu tindrem nous esdeveniments solidaris.

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -