PUBLICITAT

Com ja és habitual per aquestes dates, el passat divendres 1 de juny va tindre lloc al teatre Ideal el festival de fi de curs de l’Associació cultural Bojos per la dansa, la coreografia direcció i presentació de l’acte va ser a càrrec de la professora de dansa Eli Sanchis, durant tot l’espectacle es va poder gaudir dels excel·lents resultats de treball i esforç de tots els alumnes de l’escola, el Teatre Ideal estaba de gom a gom.

A l’espectacle, anomenat “Cinema Ideal”, van participar al voltant del cent alumnes que formen l’associació i comptaren amb la col·laboració especial d’alguns dels components del grup de teatre Triloc i del ‘Sensei’ Adrian Navarro del club esportiu Daruma.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el festival va estar dedicat a l’etapa en la qual es projectaven pel·lícules a la sala (Teatre Ideal). Els assistents gaudiren una estona de les coreografies acompanyades de cançonetes de pel·lícules de totes les èpoques com Tómbola, la Pantera Rosa, Pretty Woman, “Zorba el Griego” i així fins a tretze coreografies.

L’associació Bojos per la dansa va ser creada en 2009 amb la finalitat de donar a conèixer el món de la dansa i encaminar professionalment els alumnes que vulguen dedicar-se a aquesta disciplina.

A l’escola, dirigida per la seua professora Eli Sanchis, s’imparteixen :

Dansa clàssica (a partir de 4 anys)

Dansa Espanyola (a partir de 8 anys)

Dansa per a adults.

Ens pots trobar a la plaça l’Ermita nº 7 (antic centre ocupacional) i pots contactar telefonant al 676 808 717.

Bojos per la dansa col·labora regularment amb l’Ajuntament de Castelló participant en activitats musicals, festives i culturals.

Picant ací podreu gaudir de totes les fotos de Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Joanjo Puertos

 

- PUBLICITAT -