PUBLICITAT

 

El passat diumenge, 23 de febrer de 2020, a l’Auditori Municipal Rex de Castelló se celebrà el tradicional Concert del Soci de la Societat Musical Lira Castellonera.

El concert tenia un títol molt suggeridor: ‘D’Oriola a la Manxa’, perquè es van interpretar dues obres en homenatge al poeta Miguel Hernández, ja que fa cent deu anys del seu naixement, les obres elegides van ser ‘Un deber de Amor’ de Vicente Ortiz Gimeno (compositor valencià de La Vall d’Uixó) i ‘Rapsodia Hernandiana’ de Santiago Quinto Serna. I referent a la Manxa, s’interpretà ‘el Quixot’ de Ferrer Ferran, amb la veu narradora d’Eduardo Benetó Bolinches.

Al final de la primera part vàrem gaudir del nostre pianista solista Héctor Francés Eguílaz que ens va delitar amb el ‘Concert núm. 2 per a Banda i Piano Hommages’, d’Edgward Gregson. El concert va estar dirigit per la nostra Directora Titular Beatriz Fernández Aucejo.

PUBLICITAT

Una de les peculiaritats que té aquest Concert del Soci, és que la SM Lira Castellonera fa un homenatge als seus socis honorífics, per la seua col·laboració altruista en la societat durant molt de temps, i aquest any han sigut:

Vicente Albero Francés
Rafael Soro Catalá
Faustino Vidal Candel

Sols ens queda afegir que el públic assistent va gaudir com sempre d’aquest fabulós concert de la Lira Castellonera.

Picant ací podeu veure i baixar la resta de fotos de la gala fetes per Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Joanjo Puertos

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -