- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 30 de juny, la Banda Jove de la Societat Musical ‘Lira Castellonera, dirigida per Raül Segui va fascinar tot el públic assistent que omplia la plaça de gom a gom dels plaers musicals a la plaça de l’Església de Castelló.

PUBLICITAT

Durant el concert, la Banda Jove amb el marc incomparable de la plaça de l’Església i com és habitual, a un gran nivell ens van interpretar obres musicals com Abba Gold, Queen in concert, Jesucrist Superstar, West Side Story, La la land i Els Miserables, en tot moment acompanyats amb un muntatge audiovisual de Maria Perales i Baldo Perales.

Centenars de veïns i visitants van acudir a la plaça per gaudir del ja tradicional Concert a la Fresca, un concert extraordinari que va incloure un repertori molt variat, després d’aquest concert caldrà esperar el pròxim que ens espera, ja que aquest any la Societat Musical està contínuament presentant-nos noves propostes i mantenint les ja tradicionals.

Enhorabona a la Societat Musical Lira Castellonera, ja que sou tot un referent i un exemple de tenacitat i treball que creix cada any.

Fotos Concert a la Fresca Banda Jove

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -