- INFORMACIÓ -

 

El col·lectiu de GCiE Compromís vol agrair a les 1903 (49,96%) veïnes i veïns de Castelló que ens han atorgat la seua confiança en les recents eleccions municipals celebrades ahir diumenge, i com no, també a totes aquelles que han participat en aquesta festa de la democràcia exercint el seu dret a expressar en les urnes la seua opció.

PUBLICITAT

Amb la confiança atorgada GCiE Compromís ha obtingut una representació en el Consistori de 7 regidores i regidors, obtenint així la majoria absoluta.

 

Aquest resultat és molt satisfactori per a nosaltres ja que ens indica que la nostra màxima de fer un poble per a les persones i fer xicotetes accions que marquen la diferència és un treball reconegut.

Ja fa 4 anys que vàrem iniciar el canvi juntament amb altres forces d’esquerres i ara intentarem sumar per continuar fent el nostre projecte.

Ens queda molt. Hi ha molt de treball per fer. Però tenim la il·lusió, tenim l’esperança i tenim la confiança de la majoria per a fer-ho.

Volem comptar amb totes i tots els que ens han votat i els que no, perquè per a nosaltres la participació és molt important. Tots junts continuarem fent un poble que creix en serveis i en qualitat per a les persones.

- PUBLICITAT -