- PUBLICITAT -

L’ACC dona les gràcies a tots els pares castelloners per la seua participació en la campanya ‘Per als millors pares’ | Vídeo amb fotos |

CN | Aida

L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC), en col·laboració amb la Cooperativa del Camp de Vilanova de Castelló, va posar en marxa una iniciativa destinada a reconéixer l’impuls dels pares castelloners cap al comerç i els serveis locals.

Amb el lema ‘Per als millors pares: a l’ACC trobaràs tot el que necessites’, la campanya va arrancar el passat 12 de març de 2024 amb l’objectiu d’encoratjar els habitants de Castelló a fer les seues compres en els establiments de proximitat.

Durant la campanya, l’ACC va premiar als primers pares que van visitar els comerços membres de l’associació, en agraïment a la seua fidelitat i suport.

PUBLICITAT

Aquesta iniciativa va tenir com a principal objectiu brindar un reconeixement als pares castelloners per la seua confiança en els serveis i comerços locals. Així mateix, es va en marcar dins dels esforços de l’ACC per promoure i donar visibilitat al xicotet comerç del poble, i va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Castelló.

Des de l’ACC, s’ha agraït la resposta positiva de la ciutadania castellonenca a la campanya, destacant l’èxit de participació. A més, per mostrar aquesta gratitud, s’ha preparat un vídeo que resumeix l’exitosa acollida de la iniciativa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací