- PUBLICITAT -

 

Nerviós, tímid, introvertit, no, res d’això, almenys quan parla o està fent màgia. Després, ja després dels atributs de Mag se li adverteix alguna cosa que, repetisc, no és feblesa, és la seua més secreta arma, ser reservat, fixar-se en tot, i actue o no actue sempre és Dakris, el “Mag Invisible“.

Ens ha contat la seua trajectòria des de ben menut, la màgia sempre, en primer lloc, ha recordat el seu pas pel Severí Torres amb estima i destaca en concret el seu mestre Emili Gascó, impulsor del seu actual treball, que va anar aprenent-lo, com diu ell, sense les facilitats de hui en dia, i és que la tecnologia i la informàtica són bons aliats de la màgia.

Ha recordat els amics, la seua família, sobretot als iaios, el seu germà, “patidors” com diria algú de les seues proves, d’ajudar-lo en les primeres actuacions, de fer de públic, però carrega les tintes en aquest apartat en nomenar els pares, per la paciència, la comprensió, la disposició… Volia ser mag, ho tenia clar, però concrete més, als sis anys ja volia ser mag i els desorientats pares feren més del que podien, perquè es preparara, fins acabar dominant un ofici, llibres, conferències, fires de màgia, actuacions, premis, reconeixement, ha estat Primer Premi Nacional de Màgia.

Autònom, assessor en programes de màgia, treballà per a la TV, i a teatres, ens conta que prompte ho farà ací a Castelló, donarem informació en acostar-se l’esdeveniment.

Ell és agraït i nosaltres també, per això volen transmetre-li la importància del seu testimoni, que té propietats màgiques, ja que va dirigit a tot aquell que desitge alguna cosa en la vida, que ho pot aconseguir, atrevint-se, practicant, hui tot és més fàcil, la informació té moltes finestres a la xarxa, si damunt tens uns pares que no dubten i t’acompanyen, seràs el que vulgues, i s’acomiada deixant-nos una frase que és pilar fonamental de la seua obra: “La màgia no és enganyar, és fer viure una il·lusió“.

Gener de 2017, teatre Ideal, Castelló

Gràcies David

- PUBLICITAT -

Un comentari

 1. Hola David, que interesant. I més encara que ens contes d.on ix el teu nom artístic… No el deiaai bé.. jo deia: darkis.. i es Dakris ( David+ Kristian) així no se me.oblida)

  Moltes Gràcies també A Juanjo i Valerià per fer aquestes coses posible tant vídeos com notícies…. així coneguem més el poble i la nostra gent..

  A mi em tragueres al escenari del l’ajuntament una vesprada que actuares fa 1 any..

  ens gravaren per complet. Jo no et deixava de mirar les mans.. tu deies: estàs molt atenta.. i jo et deia ” vas a enganyar-me.. vull pillar-te..”

  I no..

  me “la pegares igualment.. i per molt que mire el video …No veig quan me ” enganyes” increïble

  M.ho vaig passar super pipa

Comments are closed.