- PUBLICITAT -

 

GCiE-Compromís presentem el nostre programa, i ho fem il·lusionats i convençuts. Amb la il·lusió i el convenciment que dóna saber que presentem un programa que pretén fer un Castelló més participatiu, més transparent, més sostenible i que pensa abans en les persones que no en els grans projectes.

El programa que estan presentant els nostres candidats en tres parts, ‘EL Castelló participatiu’El Castelló sostenible i ‘Les 13 prioritats’, naix tant de les nostres idees com de les idees que els castelloners i les castelloneres ens han fet arribar mitjançant les xarxes socials i també en les diferents assemblees i cafés tertúlia que hem organitzat.

Feu-lo córrer!Oscar Noguera
Candidat a l’Alcadia de Castelló

Programa tercera part: Les 13 prioritats

LA NOSTRA PROPOSTA DE 13 PRIORITATS per a debatre en el Ple i en tots els Consells Locals.

Revitalitzar el Consell Local de Participació Ciutadana (CLPCi), posant en marxa els tres projectes de participació consensuats, en anteriors legislatures, per la Comissió d’Impuls de la Participació Ciutadana: Agenda d’activitats, ràdio participativa i voluntariat cívic (*).

Aprovar els pressupostos municipals participats (*).

PUBLICITAT

Revisar la implementació, progressiva, de la xarxa wifi municipal (*), i executar els acords pendents per fer-la assequible a la ciutadania.

Un poble amb més atenció als nostres majors: cal executar l’acord del ple de l’Ajuntament (a proposta de GCiE), de reutilitzar l’edifici blanc del “Severí Torres” per transformar-lo en  Centre de Dia-Residència (*).

Posarem en marxa el Casal de la Joventut (*).

Invertirem el sòl públic que adquirisca l’Ajuntament en la construcció de VPOs (*).

Replantejar i executar les fases pendents de l’Agenda 21 Local (*) per decidir col·lectivament el model de desenvolupament urbanístic, paisatgístic i mediambiental de la zona urbana i del terme municipal.Crear el Servei d’Assessoria Mediambiental i de l’Eficiència Energètica (*).

Delimitar zones exclusives per a vianants i ciclistes (*) a la zona urbana, de forma permanent o temporal.

Fer el seguiment de la finalització de les obres pendents de la circumval·lació: carrils bici/vianants als pobles circumdants. Promoure l’execució de l’acord de ple (a proposta de GCiE) de construir la rotonda a l’altura del camí Santa Anna/Toscana (*).

Donar suport a la reivindicació del nou centre del CEIP “Severí Torres”, fins aconseguir la seua construcció total.(*)

Volem tindre piscina per a tot l’any i per a tots els usos (*): lúdics, aprenentatge, mèdics, fisioterapèutics, … i més sostenible en el seus manteniment i consum.

Posar en marxa mesures de formació financera, formació en noves TICs, d’impuls de l’ocupació local i de promoció del Polígon Industrial (*).

GUANYEM EL CARRER: CASTELLÓ MÉS LLARG QUE REDÓ.

Democràcia és participar. Cal que eixiu tots de casa i participeu donant suport a la candidatura de GCiE-Compromís en les eleccions del 24 de maig. Cal que animeu la resta dels castelloners i castelloneres a participar.

No ens podem quedar a casa!

Trieu l’opció d’esquerra GCiE-Compromís, que es presenta a Castelló. Poseu la vostra força i sobirania com a ciutadans davant la responsabilitat de millorar el poble i el nostre entorn.

Hem d’exercir la ciutadania participant en la gestió pública!

Voteu la nostra coalició GCiE-Compromís, perquè som l’única garantia de renovació i de regeneració de les formes de governar l’ajuntament des de l’esquerra. Som la garantia més seriosa per obrir  l’ajuntament a la ciutadania. Som la garantia de trencar amb 16
anys d’autoritarisme, de prepotència, de por, de manar en compte de governar.

Si volem, podrem regenerar la política de Castelló amb la franquícia de la societat civil!

Si volem, podrem fer realitat que GCiE-Compromís siga la força d’esquerres amb més suport en la pròxima legislatura!

En el nostre Castelló és possible el canvi des de l’esquerra!

Gent de Castelló i d’Esquerra: Compromís

- PUBLICITAT -