- INFORMACIÓ -

 

GCiE-Compromís presentem el nostre programa, i ho fem il·lusionats i convençuts. Amb la il·lusió i el convenciment que dóna saber que presentem un programa que pretén fer un Castelló més participatiu, més transparent, més sostenible i que pensa abans en les persones que no en els grans projectes.

PUBLICITAT

El programa que durant els pròxims dies presenten, els nostres candidats en tres parts, ‘EL Castelló participatiu’‘El Castelló sostenible’ i ‘Les 13 prioritats’, naix tant de les nostres idees com de les idees que els castelloners i les castelloneres ens han fet arribar mitjançant les xarxes socials i també en les diferents assemblees i cafés tertúlia realitzats com de ‘l’alcalde a clic a l’alcalde a un pam’ que hem organitzat.

Programa tercera part

LA NOSTRA PROPOSTA PRIORITATS per a debatre en el Ple i en tots els Consells Locals.

Revitalitzar el Consell Local de Participació Ciutadana, posant en marxa els tres projectes de participació consensuats, en anteriors legislatures, per la Comissió d’Impuls de la Participació Ciutadana: Agenda d’activitats i ràdio participativa per internet .

Impulsar els pressupostos municipals participats .

Un poble amb més atenció als nostres majors: cal executar l’acord del ple de l’Ajuntament (a proposta de GCiE), de reutilitzar l’edifici blanc del ’Severí Torres’ per transformar-lo en Centre de Dia-Residència .

Posarem en marxa l’Espai Jove .

Invertirem el sòl públic que adquirisca l’Ajuntament en la construcció de VPOs .

Continuar desenvolupant l’Agenda 2030 Local  amb la qual decidirem col·lectivament el model de desenvolupament urbanístic, paisatgístic i mediambiental de la zona urbana i del terme municipal.

Impulsarem energies renovables, implementant mesures d’eficiència energètica i racionalitzant els consums als edificis públics.

Seguir amb la millora de la informació a la ciutadania sobre l’Eficiència Energètica i Energies Renovables.

El model de poble : continuarem treballant en dos tipus de carrers, per al centre històric, sense delimitar el lloc per als vehicles i afavorint l’espai per a les persones i, per als carrers amples, on ampliarem voreres limitant l’espai per als vehicles. La nostra gestió municipal sempre estarà dirigida i pensada per a les persones.

Prioritzar zones preferents per a vianants i ciclistes a la zona urbana, de forma permanent o temporal.

Fer el seguiment de la finalització de les obres pendents de la ronda sud/cementeri. Continuar insistint en l’execució de l’acord de ple (a proposta de GCiE) de construir la rotonda a l’altura del camí Santa Anna/Toscana .

Fer el seguiment de la construcció del nou centre del CEIP ‘Severí Torres’, fins aconseguir la seua finalització i posada en funcionament.

Volem tindre piscina per a tot l’any i per a tots els usos lúdics, aprenentatge, mèdics, fisioterapèutics, … i més sostenible en els seus manteniment i consum.

Volem promocionar el Polígon Industrial  millorant l’accés des de l’autovia, canviant l’enllumenat per tal d’abaratir el consum, millorant la visibilitat i la seguretat i equipant-lo amb un espai de serveis per als usuaris.

GUANYEM EL CARRER: CASTELLÓ MÉS LLARG QUE REDÓ

Democràcia és participar. Cal que eixiu tots de casa i participeu donant suport a la candidatura de GCiE-Compromís en les eleccions del 26 de maig. Cal que animeu la resta dels castelloners i castelloneres a participar.

No ens podem quedar a casa!

Trieu l’opció d’esquerra GCiE-Compromís, que es presenta a Castelló. Poseu la vostra força i sobirania com a ciutadans davant la responsabilitat de millorar el poble i el nostre entorn.

Hem d’exercir la ciutadania participant en la gestió pública!

Voteu la nostra coalició GCiE-Compromís, perquè som l’única garantia de continuar creixent. Som la garantia més seriosa per continuar obrint l’Ajuntament a la ciutadania.

Si volem, podrem fer realitat que GCiE-Compromís continue sent la força d’esquerres amb més suport en la pròxima legislatura!

PER UN POBLE QUE CREIX

Vota

- PUBLICITAT -