- PUBLICITAT -

 

Creiem que les paraules, les idees i les propostes han d’anar acompanyades de fets, i així ho estem demostrant.

Podem dir en veu alta que vivim en una societat inclusiva i hem de fer-ho sabent que estem posant les eines perquè tota la ciutadania puga actuar amb igualtat d’oportunitats respecte els altres.

PUBLICITAT

Per fer entre tots i totes un Castelló democràtic, valencià, del benestar social, de la prosperitat i de la qualitat de vida.

Per crear una ocupació estable, digna i ben remunerada, cal dinamitzar l’economia local amb mesures com:

Continuarem impulsant el Polígon, les tecnologies, el sector dels transports, la construcció de VPO i el creixement urbanístic ordenat.

Buscarem alternatives agroambientals als cítrics i promourem el camí per a l’agricultura del futur: més sostenible, de qualitat, pròxima i amb millor rendiment per al productor; noves formes per vendre millor els productes; matèries primeres de sempre i de noves per obtenir productes de futur: nous cultius,  la biomassa i els biocombustibles.

Buscar alternatives per protegir el medi agrícola: agricultura cooperativista.

Seguirem potenciant l’especialització, modernització i concentració del xicotet i mitjà comerç local.

Persistirem en l’objectiu de revitalitzar el Mercat Municipal en una galeria comercial per al xicotet comerç oberta de dilluns a dissabte.

Impulsarem mesures de formació financera, formació en TICs i ocupació local.

Volem promocionar el Polígon Industrial (*) millorant l’accés des de l’autovia, canviant l’enllumenat per tal d’abaratir el consum, millorant la visibilitat i la seguretat i equipant-lo amb un espai de serveis per als usuaris.

Promourem campanyes de publicitat del polígon per promocionar la seua ocupació.

Després de 4 anys i amb la nostra gestió al capdavant de l’Ajuntament el deute ZERO ha estat un objectiu aconseguit, a més a més, una bona gestió ens permetrà mantenir-lo per continuar sent un poble que creix en inversions, serveis i qualitat, el que ens permetrà congelar o baixar impostos.

- PUBLICITAT -