INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Les dos forces polítiques coincideixen que la suma de més persones al projecte garanteix continuar treballant més i millor per Castelló.

GCiE – Compromís i Esquerra Unida han arribat a un acord de govern per a la legislatura 2019-2023. Les formacions progressistes, davant els resultats electorals de les eleccions municipals on GCiE – Compromís va obtindre 7 regidories (majoria absoluta) i Esquerra Unida 1 regidoria, han considerat arribar a un acord amb l’objectiu de continuar treballant conjuntament pel poble.

Les converses encara que fa uns dies que es mantenien, estaven pendents de concretar algunes delegacions, delegacions que es van concretar ahir de vesprada 19 de juny, desprès que el passat dissabte en el ple de constitució Esquerra Unida va votar a favor perquè Òscar Noguera fóra alcalde i manifestara el seu interès per continuar treballant pel poble formant part de l’Equip de Govern.

L’acord, que es va concretar ahir 19 de juny, es basa en la posada en comú d’una sèrie de línies programàtiques i organitzatives sobre les polítiques públiques a desenvolupar al llarg de la legislatura. D’esta manera, les dos forces polítiques es comprometen a garantir una política basada en el diàleg constant amb la ciutadania, la gestió responsable de la hisenda municipal, donar prioritat a les polítiques de benestar social i de mobilitat, potenciar el comerç local i l’agricultura com a motor econòmic i convertir Castelló en un referent social i cultural.

Plaça de l'Ajuntament de Castelló - Foto Joanjo Puertos

Pel que fa a l’organització del nou govern, GCiE – Compromís assumirà les regidories de:

PUBLICITAT

Personal, Urbanisme, Hisenda, Seguretat Ciutadana, Indústria i Ocupació, Majors i COM.

Benestar Social, Medi Natural (Agricultura, Medi Ambient i Energies renovables).

Cultura (Biblioteca, arxiu), Dona i Polítiques d’Igualtat.

Esports i Noves Tecnologies

Festes, Participació Ciutadana i Educació Ciutadana.

Cementeri, Comerç, Mercat i Salud Pública.

Educació

I Esquerra Unida:

Joventut i Memòria Històrica.

Des de les dues formacions valoren positivament l’acord al qual s’ha arribat ja que permetrà treballar per l’interés general de tota la ciutadania Castellonera.

Per a Òscar, alcalde de Castelló, “l’acord suma idees i treball beneficiant de segur tota la ciutadania” i ha afegit que des de “GCiE – Compromís continuarem intentant sumar més esforços i concentrant energies constructives”.

Redacció CN

- PUBLICITAT -