- PUBLICITAT -

Amb una àmplia representació de Club de Patinatge de Castelló Gandia acull el Campionat d’Espanya de Solo Dansa

CN | Aida

Gandia es converteix aquesta setmana en l’epicentre del patinatge artístic amb la celebració del Campionat d’Espanya de Solo Dansa, que s’està disputant del 17 al 22 de juny en totes les categories.

Els millors patinadors i patinadores nacionals s’han reunit al Pavelló del Raval, incloses les destacades esportistes del Club de Patinatge de Castelló, entre elles, destaquen les esportistes del Club, que competeixen en diverses categories:

Infantil: Carla Navarro i Gemma Gilabert
Juvenil: Jimena Cervera i Naia Mateu Momparler 
Junior: Mireia Montilla i Andrea Rodríguez
Cadet: Lucia Rodríguez i Carlota Climent

Aquestes joves promeses del patinatge de Club de la Ribera competiran amb l’esperança de portar el nom de Castelló al més alt del podi.

Els castelloners i castelloneres i aficionats al patinatge poden seguir tota la competició en directe a través del canal de YouTube de la Real Federación Española de Patinaje i per RFEP-TV, la plataforma oficial de la federació. Ací baix teniu el streaming per no perdre cap detall de les actuacions.

Aquest campionat no només és una plataforma per als millors patinadors del país, sinó també un esdeveniment crucial per als joves talents, com les patinadores del Club de Patinatge de Castelló, que estan donant el millor de si mateixes per destacar en aquest esport.

Gandia es consolida així com el centre del patinatge artístic espanyol durant aquests dies, oferint una oportunitat per veure en acció els futurs estels d’aquest esport i gaudir d’una setmana intensa de talent i emoció sobre rodes.

Molta sort i endavant!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací