- PUBLICITAT -

 

La Gaming Experience d’Omega World Games torna a Castelló i el seu debut serà els dies 17 i 18 d’agost al pavelló esportiu del municipi, incorporant-se així al circuit d’esports del País Valencià.

D’aquesta forma, Castelló s’incorpora a la llista d’Ajuntaments que fan un pas al capdavant en l’acceptació i col·laboració amb l’entreteniment digital del segle XXI: els esports electrònics.

Dies: 17 i 18 d’agost de 2018
Entrada: gratuïta
Horari: 10.30h a 20.00h
Lloc: Pavelló Esportiu Municipal

PUBLICITAT
Imatge: pixabay.com

Gaming Experience és l’esdeveniment més característic d’OWG, es podrà trobar competicions diverses de la mà de jocs tan coneguts com Fortnite o FIFA18, a més d’uns altres tan característics com Call of Duty, RocketLeague, Clash royal o GTSport.

Les competicions que albergaran més de 300 jugadors disposats a competir per alçar-se amb la victòria i els premis composts per material gaming o targetes de regal.

Si no vols participar en la competició també podràs trobar el teu espai, ja siga a la zona de tendes o a les zones addicionals, com la dedicada a la realitat virtual, els simuladors de conducció i jocs familiars i divertits com Guitar Hero i Just Dansi.

Recorda el propers 17 i 18 d’agost no perdes l’oportunitat de gaudir de dos dies plens de diversió i espectacle en aquest Gaming Experience.

Aconsegueix la teua entrada a la biblioteca municipal o a la web: www.omegawg.com

Cartell

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -