- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

CN | Aida | Fotos Joanjo Puertos

En una celebració plena de devoció i passió, l’Ofrena Falles de 2023 es va convertir en un punt culminant inoblidable dins del programa festiu de les Falles de Castelló. CN està encantat de compartir aquesta experiència única amb els seus lectors i lectores, oferint una galeria fotogràfica que captura cada moment d’aquesta jornada tan especial.

PUBLICITAT

Amb les fotografies de Joanjo Puertos, les imatges capturades ressalten l’estima profunda que la comunitat fallera té per aquesta tradició. Cada instant de l’Ofrena queda immortalitzat en aquesta galeria, oferint una oportunitat als fallers, falleres i a tot el públic de reviure la bellesa i l’emoció d’aquest esdeveniment tan significatiu.

Els lectors són convidats a explorar aquesta galeria que destil·la l’essència de les Falles de Castelló i la dedicació dels fallers cap a aquesta festa tradicional. Les fotografies, testimoniatge del treball de Joanjo Puertos per a Castelló Notícies, brinden una visió visual única i autèntica de la riquesa cultural i la passió que impregna aquesta celebració.

Per veure l’àlbum complet amb més de 1.700 fotos cliqueu ací.

Ací baix un ‘grapaet’ de fotos…

Ofrena – Falles 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -