- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos: Joanjo Puertos

La festivitat i l’art de les Falles 2023 tornen a ser protagonistes gràcies a la publicació d’una nova galeria fotogràfica. En aquesta nova col·lecció d’imatges, es poden reviure els moments més emotius de l’entrega de recompenses així com la tradicional entrega dels banderins als Ninot Indultats.

Les fotografies, capturades, reflecteixen l’entusiasme i la passió amb què es viuen aquests actes. Des de la felicitat dels fallers i falleres guardonades fins a la mirada expectant del públic en el moment en què es descobreix quin ninot ha estat indultat, totes aquestes emocions han estat immortalitzades per a la posteritat.

A més, amb l’entrega dels banderins, es reconeix oficialment la distinció dels Ninot Indultats, un honor que atorga un lloc especial en la història de les Falles.

Amb la publicació d’aquesta galeria, s’invita a tota la comunitat fallera, tant locals com visitants, a rememorar o descobrir per primera vegada els moments culminants de les Falles 2023. Cada imatge és un testimoni del talent, la dedicació i l’amor que defineix aquesta gran celebració.

La galeria està ja disponible ací baix per a tots aquells que desitgen reviure la màgia i l’emoció de les Falles 2023.

Piqueu ací per accedir a l’àlbum de Flickr

Galeria: Entrega de recompenses i banderins Ninot Indultats de les Falles 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -