- PUBLICITAT -

CN | Aida

El passat diumenge 10 de març, els carrers de Castelló van presenciar un esdeveniment que porta fent-se un grapat d’anys: el passacarrer de visita als monuments de Castelló. Amb l’eixida des de l’Ajuntament, els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir d’un recorregut pintoresc pels principals monuments del poble.

La jornada va començar a les 12.00 h amb un ambient festiu i ple d’expectació. Els carrers es van omplir de color i música mentre els participants seguien el recorregut previst. Les parades inclouen l’emblemàtica Plaça Dr. Picornell, la plaça del Practicant Pepe Roig, el Mestre Fayos i el Carrer Sant Josep, punts clau on es van realitzar el reconeixement a Sant Josep i a il·lustres personatges de Castelló com el Dr. Picornell, Pepe Roig i el Mestre Fayos, amb un homenatge en forma d’entrega floral als espais habilitats.

PUBLICITAT

Els assistents van tenir l’oportunitat de capturar els moments més destacats d’aquesta jornada inoblidable. Ara, amb una galeria fotogràfica, els participants poden reviure aquesta experiència i recordar els moments més significatius del matí.

A més, cal recordar que hui divendres, 15 de març a la nit, cada recinte de les falles encendrà el cel amb una espectacular caixeta de focs artificials, marcat com el punt culminant de la celebració. No us perdeu aquest espectacle de llum i color que posarà el brot a la Plantà.

10032024-Passacarrer de Visita als Monuments - FMC 2024_388

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací