- INFORMACIÓ -

 

El tocadiscos de Joan Fuster, proposta de teatre amb música, coordinada per Pau Alabajos i el festival Barnasants sobre la figura del pensador valencià que forma part de la programació de l’Any Joan Fuster.

PUBLICITAT

L’obra va tindre lloc a Castelló (Ribera Alta) al Teatre Ideal aquest passat divendres 7 d’octubre. L’obra creada a partir d’una selecció de textos fusterians que reflexionen sobre el moviment cultural de la Nova Cançó.

Conforma un trencaclosques de pensaments, aforismes i dissertacions que serveixen com a base per a una entrevista fictícia protagonitzada per Fuster i una jove periodista amb qui dialoga sobre el paper que van jugar Els Setze Jutges en la lluita antifranquista, sobre la importància de la Nova Cançó durant la transició democràtica i sobre qüestions socials, polítiques i culturals que afecten la nostra història recent.

Les cançons de Raimon, Lluís Llach, Maria de la Mar Bonet, Ovidi Montllor, Al Tall o Pi de la Serra, al·ludides durant l’entrevista, conformen la banda sonora de l’espectacle.

El tocadiscos de Joan Fuster està interpretat per l’actor Alfred Picó i l’actriu Lara Salvador, la direcció escènica de l’espectacle va a càrrec de Gabi Ochoa, amb la direcció musical de Pau Alabajos i la producció executiva de Barnasants.

| GALERIA | «El tocadiscos de Joan Fuster» Teatre Ideal – octubre 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -