- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El descens tèrmic serà prou més acusat per l’interior

CN | Jordi Payà

Sembla que demà el vent bufarà amb menys força. Només al nord es manté l’avís meteorològic per vent, i per mala mar a la zona marítima del nord de Castelló.

Dia clar i assolellat però més fred en haver baixat les temperatures nocturnes. Al nord també baixaran les màximes mentre que al centre i al sud es mantindran sense canvis.

Durant la matinada cap a dijous el vent quedarà més fluix obligant-nos a encendre estufes i llars, i fer-les funcionar a ple rendiment perquè les temperatures continuaran baixant.

PUBLICITAT

El cel continuarà lliure de núvols. Només veurem els estels dels avions que tanta polèmica generen.

Demà dijous farà més fred de matí i també de vesprada. De fet, pense que pocs o cap observatori arribaran als 20 graus i a la nit han sigut més els que han baixat apropant-se als zero graus.

Divendres encara es deixarà sentir el ponent, però serà un poc més càlid i farà pujar les temperatures dos o tres graus. I com vos comentava ahir l’oratge de l’últim cap de setmana del mes de novembre tampoc serà massa diferent. Començarà amb ponent fluix i temperatures prou suaus i acabarà amb vent fluix i temperatures més fresques.

Passeu bon dimecres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -