- PUBLICITAT -

El vent gira ui a mestral apropant-nos una massa d’aire més freda

Hem hagut d’esperar l’equador del mes de novembre perquè les temperatures marquen els valors que toca. Potser no serà definitiu, ja que la setmana que ve tot apunta que el ponent es deixarà sentir de nou i farà pujar les temperatures que tant hui com demà marcaran valors per fi de tardor.

Tant hui com demà dissabte tenim avís meteorològic per vent als Ports, el Maestrat i la Tinença de Benifassà, on les ràfegues de vent més fortes poden arribar als 90 km/h.

Les temperatures baixaran de forma notable de nord a sud, i el fort vent de mestral accentuarà la sensació de fred.

No descarte que al nord i a l’interior es puga escapar alguna gota que als cims de les muntanyes, que per damunt dels 1.600 metres seria en forma de neu, i això ens dona una idea del descens de les temperatures que tindrem en les pròximes hores.

PUBLICITAT

Demà dissabte encetem el cap de setmana amb vent i amb fred. Al nord el mestral bufarà amb força, ratxes que poden superar els 90 km/h. Dia clar, fred i assolellat amb bona visibilitat i pas de núvols alts.

Diumenge el vent perdrà força i no serà tan fred. El mestral perdrà força amb el pas de les hores al mateix temps que les temperatures pugen.

La setmana començarà a l’espera d’un nou front atlàntic que arribarà al País Valencià de vesprada deixant el cel més ennuvolat i ruixats dèbils per l’interior.

Dimarts, quan ens acabe de travessar el front, refrescarà de nou.

Passeu bon divendres… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -