- INFORMACIÓ -

 

El dijous dia 19 de novembre, va tindre lloc a l’Ajuntament de La Pobla Llarga, la signaturaper part de l’alcaldessa, Neus Garrigues del document de pròrroga del conveni existent entre l’IES Vicente Gandia i el Consistori que presideix, referent a la modalitat Dual de les pràctiques d’FP.

PUBLICITAT

Aquesta modalitat d’estudis compagina la presència en l’institut amb la jornada laboral en una empresa o entitat, comptant amb dues tutories, una de l’àmbit docent i l’altra del laboral. A més, es tracta de pràctiques retribuïdes.

En aquests moments de crisis, les autoritats europees consideren els estudis de Formació Professional, fonamentals per a reduir les taxes de desocupació juvenil i facilitar la transició dels joves de l’educació al mercat laboral. Les autoritats municipals del nostre entorn, també han confiat des de fa temps per aquesta via formativa, col·laborant amb el nostre centre, facilitant les pràctiques del nostre alumnat, comptant amb convenis d’FP Dual amb diversos pobles.

Des de l’Institut volem mostrar, una vegada més, el nostre agraïment a totes les persones que ens estan ajudant a dur endavant un repte tan bonic i interessant com és la formació del nostre alumnat.

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -