- PUBLICITAT -

 

 

PUBLICITAT

Que és i com participar en l’espai de fotografia ‘fotos nostres’.

Com el seu títol indica aquesta secció inclourà aquelles imatges en els quals les fotografies seran les protagonistes i el fil conductor serà Castelló, el seu entorn i la seua gent amb la finalitat d’entrellaçar-lo amb nosaltres per a contar-nos històries.

Volem que compartisques amb nosaltres fotografies de llocs que estan al nostre entorn i que el pareguem excepcionals, d’aquell paratge que tantes vegades visites i que t’emociona, d’aquell racó que t’agrada tant i sense adonar-te fa que et relaxes, de tot allò que té un significat especial per a tu. I per descomptat volem compartir amb tu les emocions que et produeixen en fer-les i veure-les.

De què ens serveix prendre una imatge si no la compartim i mostrem la història que l’acompanya?

Podeu enviar les fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Qualsevol dubte o ajuda que necessiteu no dubteu a preguntar. Podeu fer les vostres preguntes en l’espai de comentaris o fer-les privades a través del correu info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Ara ja pots sentir-te lliure de mostrar-nos amb tot luxe de detalls, amb fotografies, tots aquests llocs que ens queden per descobrir de Castelló i la seua gent de la vostra mà.

Redacció CN

- PUBLICITAT -