- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- A l’entrada del col·legi ‘Santo Domingo’ quan no està la policia la gent aparta les tanques i fan el que els dóna la gana, falta de respecte i egoisme ‘pur i dur…’


.- Sóc una veïna del carrer Sants de la Pedra 43 i vull denunciar el mal estat, en què es troba aquest fanal, i el perill que té per als veïns i venies del poble. Agrairia la seua reparació.

Fanal arreglat, moltes gràcies!!!


.- Aquest contenidor a estat així una setmana (i he vist altres igual pel poble) fins dilluns passat que el buidaren. No podrien passar més sovint?


.- Al carrer Argentina, de veritat que m’agradaria veure’ls per un forat, que poca consciència cívica, per culpa d’aquesta gent no es pot passar per la vorera, fins i tot una televisió…


.- La gent denuncia el mal estar que estan els contenidors i la runa que hi ha als seus voltants.


.- La casa que està situada al carrer Pla núm. 27 actualment està en molt mal estat, de fet per la nit se sent caure escombres i pedres, a més a més com vegeu en les fotos, la façana està plena de clavills, esperem que prompte es puga resoldre, ja que és un perill per als veïns i veïnes, així com per a la resta de gent que passem prop d’allí.


.- Fanal trencat, ja fa temps al carrer de La Senyera.


.- Al carrer Colón ens han pintat uns passos de vianants molt bonics però ja seria especial si el pintor haguera pintat dos ‘metrets‘ a la dreta…


.- A la porta de l’IES VICENT GANDIA hi ha una colònia de gats, fins a 13 han arribat a contar, ara hi haurà 7 o 8.
En la covid han separat als alumnes per a entrar i en aquesta porta que abans no entrava l’alumnat ara entren 1 i 2 d’ESO es pot veure en la foto, estan convivint gats i alumnat i pensem que per motius de salut i contagi no es devia permetre.
Aquests gats hi ha una veïna que els alimenta i un mestre també. Han atropellat i enverinat a gats, aquest fet no és agradable de veure, ni sanitàriament no es devia permetre. També s’ha informat l’ajuntament sense solució.


.- En la Ronda Sud estem patint l’obscuritat des de fa cinc mesos o més, els veïns i veïnes hem reclamat a l’ajuntament i al Sr. alcalde i a les hores de hui no tenim solució. No fa falta dir que estem en l’horta i no pots ni obrir casa sense ajuda del mòbil o ‘pileta‘ de llum.
Som poble i paguem com tots.


.- Aquestes situacions solen ser quotidianes, mols castelloners i castelloneres pensem que la policia deu actuar ja!!!


.- Aquests desperfectes estant al parc, enfront del Mercat, la part a on està la caseta de la llum, al costat de l’escenari, ja han produït alguna que altra caiguda en gent major.
Espere que estiga prompte arreglat. Gràcies


.- Fotos de l’encreuament de Carles Carbonell i el carrer Palleter, des que arreglaren els dos carrers, han fet albelló només a una part, i la caiguda de l’aigua a l’altra, s’ha passat el part a l’ajuntament, però la cosa segueix igual i cada vegada que plou i els coxes estan aparcats a la part esquerra, la façana es mulla tota quan passen coxes, per favor solucioneu la cosa.


.- Al carrer ‘La Paxereilla‘ cada vegada que plou encara que siguen quatre gotes, es fa una bassa d’aigua que no es pot ni baixar del cotxe. Aquesta bassa es fa perquè hi ha un desnivell en mig del carrer, ja que quan van asfaltar, es van deixar un tros sense fer, demanem que s’arregle.


.- Després d’haver anat a l’ajuntament diverses vegades i haver parlat amb el regidor de medi ambient, continuem tenint el mateix problema, bancal amb propietari ben identificat, que està posant amb perill els horts del veïnat, esperem que no passe ningú i li pegue foc.


.- Preguem que a qui corresponga netegen els passos d’aigua perquè no es formen aquests bassals quan plou i així evitar que cada cotxe que passe banye tota la façana. Gràcies.


.- Gronxadors del parc de l’estació, estan en aquest estat o bé pel seu ús o per algun gamberro que fa el que no cal, mireu d’arreglar al més aviat possible.


.- Insistim, en aquesta foto denúncia, el perill de què caiga alguna teula està, els escolars passen per baix, l’avís ja es va donar fa més d’una setmana i tot està igual, estem patint perquè vegem el perill cada dia que passa!!! Preguem que es done una solució en més aviat possible.


.- Amb aquestes fotos volem fer públic la possibilitat d’inundar el bar Jayes si no estem pendents d’obrir els desguassos, en el seu moment parlarem amb l’arquitecte i per desgràcia tot continua igual la baixada no és l’adequada, ja que ací va a parar tota l’aigua del parc i no va al desguàs, sinó a l’altre costat del carrer, en dues ocasions a estat a punt d’entrar dins del bar, preguem que ho miren, ja que seria convenient fer una altra classe de desguàs… Gràcies i espere que es puga arreglar abans que entre l’aigua dins del bar.


.- Acumulem brutícia. Solar al costat de l’IES. Un perill per al veïnat, ple d’insectes, roedors, etc. Cal que se li posen les tanques adequades i se li faça una neteja total.!!!!


.- Fa un mes que va caure la teulada i pot caure la casa en qualsevol moment.
Abans hi havia cintes de la Policia local que evitaven el pas, ara ja ni això. Haurem d’esperar al fet que passe una desgràcia per posar-li solució?


.- Parc darrere del centre de salut, vandalisme a tot roll, l’educació…. on està?


.- Hem de ser responsables, el riu i la natura pertany a tots!!!


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -