- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- Des de la plaça del País Valencià ens tornen a enviar una nova foto, per a dir-nós, després d’un parell de mesos la font continua perdent aigua, aquesta vegada han comprovat quant de temps necessita la font en la pèrdua d’aigua que té en omplir una garrafa de 6 litres i en 30 minuts l’ompli, en sols un dia, es perden 288 litres, per favor o tanqueu l’aigua o arregleu la font.


.- Aquests desperfectes estan al carrer a l’avinguda de l’estació enfront del Masymas i a la mateixa cera a la porta del gimnàs. Algun dia algú caurà. Demanaria si ho pogueren arreglar… Gràcies.


.- Aquest contenidor de cartó està ubicat enfront de la MEGA TENDA, doncs sempre està així de ple, el veïnat ho tinguem agre per fer entrar un cartó o un grapat de papers perquè la tenda de xines l’utilitza per a servei propi. Tinc entés que l’ajuntament ofereix un servici d’arreplegada de cartó. Algú podria fer alguna cosa per solucionar aquest problema??

 


.- Un altre acte de poc de civisme per part d’alguns propietaris de gossos, no crec que davant de sa casa els agradara tindre aquesta imatge.


.- El carrer Tomas Estruch (carrer de la via) cada vegada està més fosc, cosa que han aprofitat aquesta setmana per a rebentar un pany, forçar-ne dos i entrar i furtar en una casa estiguen dins gitats, ja que ha sigut entre les 3 i les 4 del matí.
Pense que si el carrer no estiguera tan fosc, no donaria tanta facilitat per a fer aquestes coses.
Demane a qui corresponga que millore la il·luminació al més aviat possible. Gràcies


.- Anar a caminar i haver de fer-ho pel mig del carrer perquè no es pot passar per la cera, perquè la casa cantonera té un caqui, un ‘germiler‘, un advocat i no sé quants arbres més que aplega fins a la vorera de la cera, ronda del Racó de Cifre, 95.


.- Aplegar a pegar la teua volteta per la natura i trobar açò és indignant.
Fins ací s’ha hagut d’aplegar? Fins ací aplega l’incivisme de la gent. Patètic, senyors, que en un entorn natural hages d’aplegar a posar blocs i esperem que siga sols per a alçar la barana de fusta, perquè com siga un mur de balcó ja em direu el “guapet” que quedarà per culpa de quatre indecents que no respecten el que hi ha. Quina pena donava una barana? Si els pillaren i els posaren a fer serveis socials s’ho pensarien i molt. En fi, d’on no hi ha…


.- Plaça de l’Ermita en brutícia, podrien netejar-la qui corresponga i els que van fer la gorrina podrien tindre un poc de civisme i no ser tan ‘gorrinos’


.- Ací o falta contenidor de vidre o anul·lar el ‘botelló‘!!! ??


.- M’agradaria demanar a qui corresponga si es podria pegar una repassa de pintura a molts passos de vianants del poble que ho necessiten. Aquests tan sols són alguns exemples.

Aquest comporta algo més de perill per al vianant, a part de la pintura li fa falta alguna cosa més, està situat al carrer de Mar pujant cap al parc.

Ja que parle de pas de vianants voldria fer una crida. Estic CANSADA de veure aquests actes per part de molts conductors. Sóc una persona amb problemes de mobilitat i ni per a mi ni per ningú açò és de gust.


.- Per si a algú li fa falta un espill per al bany… hui 18 d’octubre!!!


.- Al carrer Doctor Fleming, a l’altura del número 5 ja fa un temps que falta un fanal i el cable està penjant, pregaria a qui corresponga (supose que l’Ajuntament) pose una nova, gràcies!!!


.- Aquest abocador incontrolat està situat darrere de la videca, en un caminet sense eixida, i alguns estan tirant allí la runa tot l’estiu, com si no tinguérem ecoparc…


.- De nou ens trenquen un espai molt especial per a nosaltres, la Font Amarga!!!


.- Solar situat enfront del centre de salut de Castelló, en l’estat que està aquest solar provoca que als voltants tinguem més animalets des que voldrien i el perill a què es pegue foc i hàgem de córrer. Els solars els hem de tindre nets, NO?


.- La font de la plaça del País Valencià perd aigua contínuament, per favor a qui corresponga que l’arregle, ‘és una llastima‘ l’aigua que es perd. Gràcies.


.- Ja poden haver “pipicans”, que sempre han de deixar el regal a la porta de casa d’un altre.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -