PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

FotoDenúncia

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN


Imatges rebudes durant el mes d’OCTUBRE de 2019 per ordre anvers a l’arribada


.- La gent en el cementeri aquests dies aparca a meitat carrer, quan el pàrquing habilitat per al cementeri està totalment buit, pensar en els demes i ser cívics costa molt poc!!!


.- La Font Amarga, porte varius dies pujant i així trobe la pujadeta a la font. Part de culpa la té la gent que no hi ha civisme, però açò qui ho arreplega? Els serveis de neteja? La gent es podria conscienciar un poc més, la muntanya no és ta casa, i ta casa no la tens així. O sí?


.- Una més per denunciar. Sembla que els vianants no tenim cap dret per caminar per les voreres. Ara són per a aparcar el cotxe. Si ens fixem, té davant l’entrada a la cotxera particular! Ja és “gossera”!!!


.- Recordem: ens costa molt aprendre on hem de tirar els residus, ací baix us deixe a part de les fotos, informació i els horaris dels ecoparcs, a veure si és perquè no estem informats…

.- Fotos fetes a l’avinguda Blasco Ibáñez direcció a l’institut!


.- Els nostres lectors ens diuen: Hui hem anat a fer una passejada i gaudir d’un dels parcs del poble amb els nostres fills i açò és el que ens hem trobat… A banda de caques de gos a la gespa artificial del mateix parc i això que el parc de gossos està davant mateix. Després ens queixem que el poble està brut, parem-nos a educar els nostres xiquets/es i joves i també ser exemple, perquè entenguen que el poble és de tots i totes i tots i totes en som responsables de com el mantenim.


.- Pàrquing Steco, les fotos parlen, sols cal mirar…


.- Ens costa molt aprendre on hem de tirar els residus, ací baix us deixe a part de les fotos, informació i els horaris dels ecoparcs, a veure si és perquè no estem informats…


.- Comentari de l’usuari que ha fet la foto: En pareix una ‘tonteria‘ que pel C/Sant Domènec – C/ Josep Talens, passe el camió que agrana. Aquest camió les voreres no les pot agranar per la regadora que hi ha entre la vorera i el carrer.


.- Des del carrer Carles Carbonell ens comenten: Es veu que és la moda, aparcar dalt de les voreres i que les persones hagen de baixar al carrer per poder passar posant-se en perill.
Açò és el civisme de la joventut.


.- Quan es puga que s’arregle que està molt deteriorat!!!


.- Aquest vehicle va estar tota una vesprada mal estacionat al carrer Almassereta – Josep Talens, per a eixir a Josep Talens, has de traure el morro del teu cotxe, incivisme!!!


.- Veí del carrer Colon. Vos passe la foto de la meua queixa. Estic fartíssim del pipi dels gossos. Dia sí dia no tinc alguna pixarada a la meua façana, o com aquesta que està dins.


.- Des de fa uns anys els veïns que tenim una caseta al camí Carboners a l’Utxera estem patint quasi totes les setmanes la imprudència d’algun veí d’aquest camí que no té cap consideració i deixa les seues restes de fem al primer hort que pilla.


.- El jardí que està a l’entrada de l’ajuntament…


.- Castelló, Ronda Montolivet número 60, antigament parc infantil, ara sembla que és el pàrquing particular d’algú…

Agrair al responsable que ja estiguen reparant la vorera!!!!


.- Vorera en molt mal estat, degut al fet que no solem aparcar bé i obliguem la resta de cotxes que hagen de pujar dalt de la vorera per a girar i així ho anem deixant en aquest estat!!!


.- Aquest espai ja és habitual eixir en Foto Denúncia tots els mesos, cada dia té nous elements tirats, tenim confiança, de segur que algun dia deixa de ser un abocador…


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos  piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -