- PUBLICITAT -

 

FotoDenúncia

 

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

PUBLICITAT

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN

Imatges rebudes durant el mes de SETEMBRE de 2020 per ordre anvers a l’arribada


.- Col·laboració ciutadana – M’he trobat el cotxe així aquest matí, si algú em pot ajudar a localitzar el responsable, em faríeu un gran favor. Gràcies.

Podeu contactar al telèfon de CN 684 413 013.


.- Curiós concepte de reciclatge tenen alguns


.- Una altra font que es deuria d’arreglar…

 


.- Al Carrer Alacant hi ha un Clot al costat de la vorera, a l’altura del número 6. Gràcies


.- 20/11/2020 – Moltes gràcies, la placeta ja està neta.

.- 19/11/2020 – Després de diverses setmanes, crec que ja seria hora de què algú pegara una miradeta a la runa que hi ha a la placeta Pintor Estruch. Ací s’assenta molta gent major i algun dia acabaran per terra per pegar un bon esvaró. A banda de la runa que s’arreplega als peus. L’altre dia va estar gent de l’ajuntament i ja fa més d’una setmana i estem igual. Agrairíem que almenys una volta a la setmana pegaren una “bufaeta“. Pel bé de tots.


.- Sense paraules…


.- Unes veïnes i veïns en comenten: vivim al carrer de Colón, al n.32; els meus veïns ja no viuen a les seues cases, que segons ens han comentat des de l’ajuntament ara són propietat de Conselleria de Benestar Social. Quan tenim pluges, el balcó i el corral s’inunden, a causa de la falta de cura i manteniment dels habitatges; cosa que ha començat a provocar-nos humitats i ‘moho‘ als veïns (no sols a nosaltres). Quan cridem a la Policia Local ens comenten que d’això s’encarrega l’Ajuntament i aquest ens indica que hem de comunicar-ho per escrit a Benestar Social, que no ens fa cas. La bona qüestió, la pilota passa d’uns a altres i les reparacions dels nostres habitatges han d’eixir de la nostra butxaca.
Adjunte imatge del balcó del nostre veí, no disposem de les vistes al corral.
Aquest balcó està així des del passat dijous 5/11/2020.


.- Tornem a insistir, foto del dia 14 de novembre de 2020, aquest dia no toca… aprofitem per a recordar que els dies 1 i 15 de cada mes i, si foren diumenges com este mes o festius, el primer laborable següent són els dies per a la recollida de trastos i voluminosos.


.– Els pipicans per a què estan?


.- Insistim, foto del dia 13 de novembre de 2020, aquest dia no toca… aprofitem per a recordar que els dies 1 i 15 de cada mes i, si foren diumenges o festius, el primer laborable següent són els dies per a la recollida de trastos i voluminosos.


.– Al carrer la Senyera, mateix edifici del bar Jayes tenim aquest fanal trencat, preguem que es repare al més aviat possible, gràcies.


.- Ens arriben aquestes fotos i comenten: estaven un poc preocupats de veure tant de bloc abans de començar l’obra, acabada la cosa la veritat és que pense que ha quedat la cosa molt bé.


.- Foto del dia 10 de novembre de 2020, aquest dia no toca… aprofitem per a recordar que els dies 1 i 15 de cada mes i, si foren diumenges o festius, el primer laborable següent són els dies per a la recollida de trastos i voluminosos.


.- El mes de novembre l’encetem amb una foto que ens alegra molt publicar-la, la font de la plaça del País Valencià ja no fa aigua.


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -