PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

FotoDenúncia

Volem saber les coses que us preocupen del nostre poble. Si voleu participar envieu-nos les vostres fotos i a més a més una breu descripció, no oblideu dir-nos quan i on vàreu fer les fotografies.

L’objectiu d’aquesta secció és millorar Castelló,  tot i denunciant,  d’una manera pràctica i constructiva qualsevol aspecte que considereu negatiu del nostre Castelló.

Podeu fer comentaris i trametre fotografies a info@castellonoticies.com o al whatsapp de Castelló Notícies (CN) 684 413 013.

Us esperem en info@castellonoticies.com o al whatsapp 684 413 013.

Redacció CN


Imatges rebudes durant el mes de NOVEMBRE de 2019 per ordre anvers a l’arribada


.- Una vegada més demostrem la falta d’ètica, empatia i civisme al nostre poble. Aquesta vegada algú ha decidit que aquest era un bon lloc per a aparcar el cotxe, sense pensar en els vianants que han de creuar d’una banda a l’altra, en els veïns i veïnes que passen en la bicicleta (envaïa el carril bici) o en cadira de rodes o carrets de bebés (també impedia el pas per la rampa). El poble fa poble i per aconseguir-ho cal que pensem en els altres.


.- No ens cansarem de denunciar coses mal fetes i també d’informar, ací baix us deixe la informació i els horaris dels ecoparcs…


.- M’agradaria informar que al parc que hi ha prop del cementeri, la caseta on juguen els nens està trencada, falten dues barres i considere que és un perill. Les fotos estan fetes del mes d’octubre. És el parc que hi ha al costat del Centre Ocupacional El Castellet.


.- Aquesta pista del poliesportiu municipal està molt deteriorada, fins quan haurem de veure com cauen les xiquetes i xiquets…


Agraïm a tots i a totes els que esteu enviant fotos la vostra col·laboració.

Per poder veure altres mesos piqueu ací

Redacció CN

- PUBLICITAT -